ANKA EĞİTİM KURUMLARI

Haberler / Anka Eğitim Kurumları Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Buluştu

Anka Eğitim Kurumları Prof.Dr. İlber Ortaylı ile Buluştu.

Anka Eğitim Kurumları, üniversitelerin eğitim, sosyal yaşam ve kariyer gelişimi olanaklarını tanımak, öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak amacıyla Üniversite ve Meslek Tanıtımı Etkinlikleri kapsamında Galatasaray ve Bahçeşehir Üniversitelerini ziyaret etti. Düzenlenen etkinlikte Anka Anadolu Lisesi öğrencileri Prof. Dr. İlber Ortaylı ile bir araya geldi. Tarih, üniversite hayatı ve iş yaşamı üzerine sohbet etme imkânı bulan öğrenciler, üniversitelerin imkanlarını da tanıdılar.

Anka Eğitim Kurumları Rehberlik Servisinin organize ettiği etkinliğe, Rehber öğretmen Ferhat Sencar, Tarih Öğretmenleri Aliye Gül, Serdar Gül, Kurucu Temsilcisi Adem Aygün, Okul Müdürü Yunus Emre Ersoy ve öğrenciler katıldı. Etkinlikten sonra öğrencilerimiz Prof. Dr. İlber Ortaylı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.