ANKA KOLEJİ

Misyon & Vizyon

Misyonumuz;

Özel Anka Eğitim Kurumları Kurumları olarak yaşanabilir bir dünya için sorgulayan, araştıran ve topluma duyarlı; farklılıklara karşı saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Bu amaç doğrultusunda okulumuz, öğrenenler için ilgi çekici, ulusal ve uluslararası bakış açılarını dikkate alan eğitim anlayışını esas almaktadır. Okulumuz, öğrenenlerin yaşamı boyunca etkin biçimde öğrenme bilincine ulaşmış, edindiği bilgileri davranışa dönüştürerek çevresi üzerinde etki yaratan, hoşgörülü, sevecen bireyler olmasını teşvik eder.

Vizyonumuz;

Eğitim-öğretim kalitemiz ile şehrimizde öncü bir kurum olarak yapılacak çalışmalarla ; Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmek ve  Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır nesiller yetiştirmektir.