ANKA ORTAOKULU

Kulüpler / Müzik ve Koro Kulübü

Müzik Kulübü öğrencilerimizi ilgi ve yeteneklerine göre değerlendirip, yönlendirerek müziği sevdirmeyi ve bir enstrüman çalma yeteneğini geliştirmeyi, çok sesli söyleme ve çalma alışkanlığını kazandırmayı, koro çalışmaları ile toplu iş yapma alışkanlıklarını geliştirerek sosyalleşmelerini sağlamayı, yeteneklerini fark ederek kendilerine güven kazandırmayı amaçlamaktadır.

Kulübümüz, öğrencilerimizin müzik adına kendilerini geliştirebilmelerini, yetenekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdükleri bir ortam sunmaktadır.Öğrenciler çalışmalarını tamamladıkça okul içerisinde yapılan tüm etkinliklerde etkinliklerini sergilemektedir.

Sosyal etkinlik faaliyetlerinin temel taşlarından olan müzik kulübü okul içerisinde yapılmakta olan bütün etkinliklerde aktif rol almaktadır. Müzik kulübü aynı zamanda diğer kulüplerle de ortak çalışma içerisinde bulunmaktadır