ANKA ANAOKULU

Oyun Alanları

Okul öncesi dönemde çocukların oyun oynamalarına olanak sağlayarak oyun temelli öğrenme becerilerinin geliştirilmesi amacıyla ANKA Anaokulunda kapalı ve açık olmak üzere üç oyun alanı tasarlanmıştır. Kapalı oyun alanında farklı köşeler, trampolin, açık oyun alanlarında yumuşak minder ve toplar, bar ve büyüklü küçüklü kaydırak, kale ve tırmanma gruplarından oluşan hareketli köşe bulunur.

Öğrencilerin geniş bir çim alandan oluşan oyun bahçemizden yağışlı olmayan her gün en az bir kere faydalanmaları sağlanır. Bahçemizde de çeşitli boylarda olan kaydıraklarımız, salıncaklarımız ve kum havuzlarımız çocuklarımızın güvenle oynayacağı mantar zeminle kaplanmış alan üzerinde yer alır. Öğrencilerimiz bahçemizde yer alan çim alanda keyifle çeşitli rond, grup ve top oyunları oynayarak eğlenirler.